طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

به گزارش مجله آراد، دسر پاناکوتا شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرها برای کسانی که علاقه به شکلات دارند می باشد که در این مطلب دستور تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی را برای شما در نظر گرفته ایم.

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

به گزارش خبرنگاران طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی خانگی و عالی

مواد لازم

▫️قهوه اسپرسو (بدون شکر) 1 فنجان

▫️شکلات تخته اى 200گرم

▫️شکر 30گرم

▫️خامه صبحانه 200میلى لیتر

▫️شیر 200میلى لیتر

▫️ژلاتین 2 ورق

طرز تهیه

ابتدا شیر،خامه و شکر را درون ظرفى ریخته و روى حرارت گاز قرار دهید تا داغ گردد در این فاصله قهوه اسپرسو تلخ و 2ورق ژلاتین که در آب سرد قبلا آماده نموده اید را کمى تکان دهید تا آب اضافى آن گرفته گردد سپس به مواد فوق اضافه و کاملا مخلوط کنید تا جایى که یک دست شوند گاز را خاموش نموده تا مخلوط حاصل کمى خنک گردد

در این فاصله شکلات تخته اى را با چاقو حسابى خرد نموده به مخلوطى که آماده نموده ایم اضافه و با همزن دستى مخلوط میکنیم سپس در فرم و یا لیوان هاى مورد نظر ریخته به مدت مینیمم 3 ساعت در یخچال قرار داده هنگام سرو بسته به سلیقه با میوه یا خامه فرم گرفته تزئین و نوش جان کنید

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 11 دی 1399 بروزرسانی: 11 دی 1399 گردآورنده: aradbld.ir شناسه مطلب: 1476

به "طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید