طرز تهیه تی تاپ خانگی با کرم مخصوص

به گزارش مجله آراد، شاید شما هم بارها در پی طرز تهیه تی تاپ خانگی که طعم زمان های کودکی را می دهد، گشته باشید. تی تاپ یکی از نوستالژیک ترین خوراکی ها برای همه ماست و احتمالا طعم دوست داشتنی آن به همراه شیر در زنگ سرگرمی های مدرسه را هنوز به یاد دارید. بسته بندی های قرمزرنگ هیجان انگیز با محتویات هیجان انگیزتر که با هر نوشیدنی، یک ترکیب دلپذیر ایجاد می نماید. تی تاپ با شیر، شربت و حتی نوشابه! کمتر کسی وجود دارد که این کیک خوشمزه را دوست نداشته باشد.

طرز تهیه تی تاپ خانگی با کرم مخصوص

هرکس این خوراکی خوشمزه را مختص به دهه تولد خودش می داند، اما واقعیت این است که تی تاپ جزئی از خاطرات متولدین دهه های مختلف است. راز سال ها ماندگاری تی تاپ در بازار رقابتی صنایع غذایی چه می تواند باشد؟ قطعا طعم بی نظیر و کیفیت عالی این محصول، پاسخ این حجم از محبوبیت طی چندین دهه است. ممکن است تا به حال چند طرز تهیه تی تاپ مختلف را امتحان نموده باشید اما هیچکدام انتظارتان از آن طعم خاطره انگیز را برآورده ننموده باشد.

احتمالا فکر می کنید که طرز تهیه تی تاپ بازاری یک دستور پخت اغراق آمیز است و هیچ وقت نمی توان آن طعم نوساتالژیک را خلق کرد؛ اما اشتباه می کنید. امروز دستور پخت تی تاپ خوشمزه خانگی با طعمی مشابه خاطرات کودکی را با شما به اشتراک می گذاریم. طرز تهیه تی تاپ خانگی با این روش بسیار آسان است و مواد اولیه آن هم کاملا در دسترس هستند. در این مقاله با طرز تهیه چند مدل تی تاپ آشنا می شویم که پخت آن ها هم با فر امکان پذیر است و هم بدون فر.

طرز تهیه تی تاپ با فر

آسان ترین روش برای درست کردن یک تی تاپ خوشمزه، استفاده از فر است. در این روش هیچ نیازی به استفاده از قالب های آماده وجود ندارد و تنها کافی ست مواد را به صورت یکنواخت روی سینی فر پخش کنید.

مواد اولیه

  • 5 پیمانه آرد مخصوص شیرینی پزی
  • نصف پیمانه شیر
  • نصف پیمانه روغن مایع
  • 50 گرم کره
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1 پیمانه شکر
  • نوک قاشق چای خوری پودر وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • نصف قاشق چای خوری دارچین
  • شکلات تخته ای به مقدار دلخواه

مقادیر بالا برای مصرف 4 نفر مناسب است و آماده سازی آن ها به 15 الی 20 دقیقه زمان نیاز دارد. طرز تهیه تی تاپ خانگی با این روش 45 دقیقه زمان می برد.

طرز تهیه

  1. فر را به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه روشن بگذارید تا کاملا گرم گردد.
  2. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید تا کاملا صاف و یکدست گردد.
  3. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید، به آن ها وانیل اضافه کنید و با همزن برقی به مدت پنج دقیقه خوب هم بزنید. حین هم زدم، مرحله به مرحله به کاسه شکر اضافه کنید و این کار را تا زمانی که مایه داخل ظرف کشدار و کرم رنگ گردد ادامه دهید.
  4. آرد الک شده، روغن مایع و شیر را در چند مرحله به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید. این مواد را با همزن دستی به خوبی با هم ترکیب کنید تا یک بافت یکنواخت حاصل گردد.
  5. مواد را به قسمت مساوی تقسیم کنید و کف سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید. بهتر است سینی فر و سطح کاغذ با کمی کره یا روغن مایع چرب شوند.
  6. نیمی از مواد را روی کاغذ روغنی بریزید و به خوبی پخش کنید. سینی را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید. در سرانجام این زمان، کمی سینی فر را تکان دهید و اگر مواد خودشان را گرفته بودند، سینی را از فر خارج کنید. در صورتی که مواد هنوز انسجام کافی را پیدا ننموده بودند، حدود 5 الی 10 دقیقه دیگر اجازه دهید در فر باقی بمانند.
  7. می توانید در زمانی که لایه اولیه در حال پخت است، مواد لایه میانی تی تاپ را آماده کنید. برای این کار در یک کاسه پودر کاکائو و پود دارچین را به همراه شکر الک کنید و در صورت تمایل مقداری کره ذوب شده به آن ها اضافه کنید.
  8. مواد میانی را به صورت سرتاسری روی لایه اول پخش کنید و سینی را به داخل فر برگردانید. حرارت فر را فقط روی شعله بالایی تنظیم کنید و تا زمان آب شدن شکر منتظر بمانید.
  9. قسمت دوم از مواد اولیه را روی لایه قبلی پخش کنید و اجازه دهید مواد برای 15 دقیقه با حرارت 150 درجه سانتی گراد بپزد. در نهایت با فرو کردن یک خلال دندان، از پخت کامل تی تاپ اطمینان حاصل کنید.
  10. سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا تی تاپ ها کمی خنک شوند. در این فاصله با استفاده از روش بن ماری مقداری شکلات را روی حرارت کتری آب کنید. شکلات آب شده را در یک ماسوره بریزید و به صورت دالبر روی تی تاپ ها را تزئین کنید.
  11. تی تاپ ها را در میزان دلخواه برش بزنید و کمی در یخچال بگذارید تا شکلات روی سطح آن ها سفت گردد.

طرز تهیه تی تاپ بدون فر

طرز تهیه تی تاپ خانگی بدون فر هم نتیجه بسیار خوبی دارد. در طرز تهیه تی تاپ بدون فر باید از تابه های تفلون مستطیلی استفاده گردد که دارای در باشند. مناسب ترین تابه برای این کار، تابه های دوطرفه هستند که نتیجه کار با آن ها مشابه تی تاپ پخته شده در فر است. مواد اولیه طرز تهیه تی تاپ بازاری بدون استفاده از فر دارای چند تفاوت جزئی با روش قبلی ست.

مواد اولیه

  • 1 پیمانه آرد گندم
  • 3/4 پیمانه شیر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 3/4 پیمانه روغن مایع
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 3/4 پیمانه شکر
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

مقادیر طرز تهیه تی تاپ با این روش برای 4 نفر مناسب است. آماده سازی مواد اولیه 10 دقیقه و پخت تی تاپ حدود 40 دقیقه زمان لازم دارد.

طرز تهیه

  1. ابتدا ماهیتابه را چرب کنید و با حرارت پایین روی گاز قرار دهید تا گرم گردد.
  2. تخم مرغ، شکر و وانیل را به مدت 5 دقیقه به خوبی با همزن برقی بزنید تا مایعی به رنگ کرم روشن و کشدار ایجاد گردد.
  3. آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه و به آرامی با استفاده از چنگال یا همزن دستی، با هم مخلوط کنید.
  4. به 2/3 مواد، پودر کاکائو الک شده اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا تمام مواد یکرنگ گردد.
  5. مایه قهوه ای را در ماهیتابه بریزید و سطح آن را با استفاده از لیسک صاف کنید. 1/3 به جای مانده از مواد سفیدرنگ را در یک ماسوره بریزید و به شکل منحنی روی مواد قهوه ای رنگ بکشید.
  6. در تابه را ببندید و اجازه دهید مایه تی تاپ 30 دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان، تابه را برگردانید تا طرف دیگر هم برای 10 دقیقه کمی برشته گردد.
  7. تی تاپ ها را به شکل مستطیل های هم میزان برش بزنید. می توانید آن ها را به همین صورت میل کنید یا با استفاده از خامه، تی تاپ های دولایه درست کنید.

طرز تهیه تی تاپ با روکش شکلاتی

یکی از هیجانی ترین روش ها برای لذت بردن از طعم این خوراکی خوشمزه، تهیه تی تاپ روکش دار است. طرز تهیه تی تاپ خانگی با روکش شکلاتی، یک پیشنهاد ویژه برای مهمانی ها و دورهمی هاست؛ چرا که ظاهر و طعم آن بی نظیر است و خیلی سریع و راحت آماده می گردد.

مواد اولیه

  • 1 پیمانه آرد مخصوص شیرینی پزی
  • نصف پیمانه شیر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 3/4 پیمانه شکر
  • نصف پیمانه روغن مایع
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • 50 گرم کره
  • 100 گرم پودر قند
  • 100 گرم شکلات تخته ای

مقادیر لازم برای طرز تهیه تی تاپ با این روش برای 4 نفر مناسب است. زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه سس شکلات 20 دقیقه و زمان پخت تی تاپ با این روش 30 دقیقه است. بعد از آماده شدن تی تاپ بهتر است 15 الی 30 دقیقه زمان برای بسته شدن روکش شکلاتی در نظر داشته باشید.

طرز تهیه

  1. ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. در این فاصله، زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده ها را به همراه شکر و وانیل با همزن دستی بزنید تا پف کند.
  2. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک و به همراه زرده، روغن مایع، سفیده زده شده و شکر مخلوط کنید. مواد را به آرامی با یک لیسک هم بزنید تا پف سفیده ها از بین نرود.
  3. یک کاغذ روغنی چرب شده را در سینی فر پهن کنید و مواد را به صورت یکنواخت روی آن قرار دهید. سینی را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
  4. برای تهیه مواد روکش شکلاتی ابتدا یک کاسه روی کتری قرار دهید و شکلات تخته ای را روی حرارت حاصل از بخار، آب کنید. کره و پودر قند را به مایه شکلاتی اضافه کنید و به آرامی با لیسک هم بزنید. اگر مایه خیلی غلیظ بود می توانید به آن کمی شیر اضافه کنید.
  5. سینی را از فر خارج کنید و تی تاپ ها در میزان دلخواه برش بزنید. کمی از سس شکلات روی یک برش از تی تاپ پخش کنید و لایه دیگر را به آن بچسبانید. با استفاده از یک سیخ چوبی تی تاپ دولایه را در مایه شکلاتی بغلطانید.
  6. تی تاپ های شکلاتی را روی یک کاغذ روغنی بچینید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا روکش آن بسته گردد.

نکات طلایی در طرز تهیه تی تاپ بازاری

  • یک تی تاپ دورنگ بسیار زیباتر از یک تی تاپ ساده است. می توانید نیمی از مایه را جدا و با پودر کاکائو مخلوط کنید. مایه سفید را در یک کیسه فریزر بریزید و نوک آن را سوراخ کنید تا خطوط و نقش های دلخواه روی تی تاپ ها ایجاد کنید.
  • استفاده از مغزها در لایه میانی، تی تاپ شما را خوشمزه تر و مقوی تر می نماید.
  • در طرز تهیه تی تاپ با روکش شکلاتی می توانید از شکلات سفید هم بهره ببرید.
  • اگر در خانه شکلات تخته ای ندارید، می توانید 100 گرم پودر کاکائو را با 100 گرم خامه مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم کتری قرار دهید.
  • برای لایه میانی به جای شکر و پودر کاکائو می توانید از مارمالاد دلخواه یا کرم کاسترد بهره ببرید.
  • استفاده از مقداری گلاب و هل در طرز تهیه تی تاپ خانگی برای ایجاد عطر بهتر توصیه می گردد.
  • می توانید هنگام سرو تی تاپ ها روی آن ها مقداری سس کارامل بریزید.
  • استفاده از تابه های دوطرفه نسبت به تابه هایی با در شیشه ای اولویت دارد.
  • اگر به جای فر از توستر استفاده می کنید، حرارت را 20 درجه کمتر از دمای گفته شده در متن تنظیم کنید.
  • در طرز تهیه تی تاپ رژیمی می توانید به جای شکر از عسل یا شیره انگور بهره ببرید.
  • تعداد لایه های تی تاپ انتخابی ست و می تواند 2 تا 4 لایه داشته باشد.

طرز تهیه تی تاپ برخلاف باور عمومی بسیار ساده است و شما می توانید در منزل با مواد غذایی ساده به راحتی این خوراکی نوستالژیک را تهیه کنید. تی تاپ انتخاب مناسبی برای وعده زنگ سرگرمی بچه ها و یک انتخاب خوشمزه برای صرف عصرانه به همراه چای یا شیر است. هم نشینی قهوه و تی تاپ هم یک صبحانه سریع اما خوشمزه برای روزهایی ست که برای رفتن به سر کار عجله دارید.

آیا تی تاپ برای شما هم یک خوراکی خاطره انگیز است؟ تا به حال طرز تهیه تی تاپ خانگی را امتحان نموده اید؟ به نظر شما تی تاپ با چای بیشتر می چسبد یا با یک لیوان شیر گرم؟

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 11 مرداد 1401 بروزرسانی: 11 مرداد 1401 گردآورنده: aradbld.ir شناسه مطلب: 2232

به "طرز تهیه تی تاپ خانگی با کرم مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تی تاپ خانگی با کرم مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید