چه نکته هایی را به هنگام مصرف روغن رعایت کنیم

به گزارش مجله آراد، بسیاری از غذاها در روغن سرخ می شوند و به بسیاری دیگر، روغن را به نام چاشنی اضافه می کنند. مانند برنج و سالاد. روغن مصرفی ما دو منشأ دارد: حیوانی و نباتی. روغن حیوانی سرشار از کلسترول(چربی) است و مصرف آن توصیه نمی شود.

چه نکته هایی را به هنگام مصرف روغن رعایت کنیم

چه نکته هایی را به هنگام مصرف روغن رعایت کنیم

تهیه کننده: رسول سیف

بسیاری از غذاها در روغن سرخ می شوند و به بسیاری دیگر، روغن را به نام چاشنی اضافه می کنند. مانند برنج و سالاد.

روغن مصرفی ما دو منشأ دارد: حیوانی و نباتی. روغن حیوانی سرشار از کلسترول(چربی) است و مصرف آن توصیه نمی شود.

روغن نباتی هم به دو صورت مایع و جامدعرضه می شود.

روغن مایع ارزش غذایی بیشتری دارد، امّا درمقابل حرارت و نور آفتاب آسیب پذیرتر است.

روغن نباتی جامد ارزش غذایی کم تری دارد، امّا در مقابل تغییرات دما مقاوم تر است و دیرتر خراب می شود. نکته های قابل توجّه در خصوص تهیّه و مصرف روغن:

1-علائم ظاهری فساد در روغن شامل افزایش بو، غلیظ تر شدن روغن مایع، تغییر رنگ و تند شدن آن است.

2- هنگام خرید روغن به برچسب تولید آن، پروانه بهره برداری و پروانه بهداشتی و تاریخ مصرف دقّت کنید.

3-روغن را در محلی خنک و دور از نور و هوا و در ظرف های دربسته نگه داری کنید. در ظرف روغن را پس از مصرف حتماً ببندید.

4- به هنگام مصرف روغن، از حرارت کم استفاده کنید. حرارت دادن زیاد و طولانی، روغن مایع را خراب می کند و روغن سوخته می تواند سرطانزا باشد.

5- روغن اضافی مصرف شده را به ظرف اصلی روغن برنگردانید.

6- از مصرف مجدد روغنی که چندبار حرارت دیده، جدّاً خودداری کنید.

7- در مجموع سعی کنید تا جایی که امکان دارد، روغن کمتری برای پختن غذا استفاده کنید. غذاهای آب پز معمولاً ارزش غذایی بیشتری دارند و خطر افزایش چربی خون هم با استفاده از آنها کمتر می شود.

منبع:http://www.ettelaat.com

ارسال از طریق کاربر محترم سایت :hasantaleb

منبع: راسخون
انتشار: 14 مهر 1400 بروزرسانی: 14 مهر 1400 گردآورنده: aradbld.ir شناسه مطلب: 1940

به "چه نکته هایی را به هنگام مصرف روغن رعایت کنیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چه نکته هایی را به هنگام مصرف روغن رعایت کنیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید