طرز تهیه سالاد کینوا و مرغ؛ رژیمی و خوشمزه
به گزارش مجله آراد، سالاد کینوا، مانند سالاد ماکارونی رژیمی، کم کالری است که بسته به ذائقه هرکس دستور پخت و مواد اولیه آن فرق دارد. سالاد کینوا ترکیبی از کینوا با سبزی ها، مرغ یا ماهی و … است. سالاد کینوا رژیمی است و خواص بسیاری دارد. این سالاد دارای مواد مغذی مانند مس، آهن، پروتئین، فیبر و انواع ویتامین ها است. از این سالاد می توان به عنوان یک غذای اصلی نیز استفاده کرد. می توانید طرز تهیه این سالاد خوشمزه و مغذی را در این نوشتار دنبال کنید.

طرز تهیه سالاد کینوا با مرغ
اگر به غذاهای سرشار از پروتئینی علاقه دارید، سالاد کینوا با مرغ انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. در ادامه به مواد مورد احتیاج برای تهیه این سالاد و مراحل اولیه آن اشاره نموده ایم.
مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا با مرغ
مواد | میزان |
کینوا | 1/3 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
روغن زیتون | 1/3 پیمانه |
نمک | 1/2 قاشق چای خوری |
لیموترش بزرگ | 1 عدد |
سس خردل | 1 قاشق چای خوری |
پوره سیر | 1/2 قاشق چای خوری |
سرکه بالزامیک | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل و نمک | به میزان لازم |
اورگانو | 1 قاشق چای خوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ بی استخوان | 1 عدد |
نخود پخته | 1/2 پیمانه |
خیار | 1/2 پیمانه |
گوجه فرنگی | 1/2 پیمانه |
پیاز | 1/2 عدد |
جعفری | 1 پیمانه |
خواص کینوا؛ 15 خاصیت عجیب کینوا برای پوست، مو و سلامتی
مراحل تهیه سالاد کینوا
1. ابتدا یک سوم پیمانه کینوا را با آب و میزانی نمک روی حرارت قرار دهید و وقتی به جوش آمد مخلوط کنید و وقتی آب آن جمع شد درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید با حرارت کم ده دقیقه دم بکشد.
2. برای تهیه سس میزانی روغن زیتون، آب لیمو ترش، سس خردل، سیر، سرکه بالزامیک، فلفل، نمک، اورگانو و عسل را با هم مخلوط کنید تا یک دست گردد.
3. سینه مرغ را برش بزنید و با بیفتک کوب آن را یک دست کنید و سپس دو قاشق از سس را به سینه مرغ اضافه نموده و مخلوط کنید. یک تابه را روی حرارت بالا قرار داده و بعد از داغ شدن هر دو طرف سینه مرغ را به مدت چهار یا پنج دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید.
4. کینوای خنک شده، نخود پخته و خیار، گوجه فرنگی، پیاز، جعفری را با سسی که آماده نموده اید مخلوط کنید و سپس سینه مرغ را روی آن قرار داده و سرو کنید.
نکات طلایی در تهیه سالاد کینوا با سبزیجات
سالاد کینوا را می توان با انواع سبزیجات سرو کرد. خصوصا استفاده از سبزیجات معطر همانند نعناع می تواند باعث خوش طعم تر شدن سالاد گردد.
- سالاد را مطابق با ذائقه خود تهیه کنید.
- می توانید خوراکی ها و سبزیجات مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید.
- ما در این دستور پخت از چند چاشنی به جای یک سس مفصل استفاده کردیم، اما اگر دوست دارید، می توانید به آن یک سس اضافه کنید.
کینوا به دلیل داشتن خواصی مانند کنترل قند خون، داشتن پروتئین و … در سال های اخیر مورد اقبال عمومی قرار گرفته و افراد زیادی مایل هستند از آن در رژیم غذایی خود استفاده نمایند. شما علاوه بر اضافه کردن کینوا به سالادهای رژیمی خود، می توانید دستور پخت خوراکی های دیگر مانند کوکی کینوا را نیز امتحان کنید. نوش جان!
طرز تهیه سالاد کینوا ساده
سالاد کینوا ساده سالادی سبک است که می توانید آن را در فصل تابستان سرو کنید. آب لیمو و گشنیز موجود در این سالاد باعث افزایش نشاط شما و کینوا و لوبیا باعث مقوی تر شدن این سالاد می شوند.
مواد مورد احتیاج برای تهیه سالاد کینوا ساده
عنوان | میزان |
آب | 2 پیمانه |
کینوا | 1 پیمانه |
روغن زیتون | یک چهارم پیمانه |
لیمو ترش | 2 عدد |
زیره آسیاب شده | 2 قاشق چای خوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | یک سوم قاشق چای خوری |
گوجه گیلاسی | یک و نیم پیمانه |
لوبیا قرمز | یک پیمانه |
پیازچه | 5 عدد |
گشنیز خرد شده | یک چهارم پیمانه |
مراحل تهیه سالاد کینوا ساده
1. در قابلمه ای آب و کینوا را بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. 10 الی 15 دقیقه طول می کشد تا کینوا بپزد.
2. روغن زیتون، آب لیمو ترش، زیره، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید.
3. کینوا، گوجه فرنگی، لوبیا پخته شده و پیازچه خرد شده را با یکدیگر ترکیب کنید. گشنیز، نمک و فلفل سیاه و سس را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
4. سالاد شما آماده است. می توانید آن را بلافاصله سرو کنید یا در یخچال نگهداری کنید. نوش جان!
هر وعده از این سالاد 9 گرم پروتئین، 34 گرم کربوهیدرات، 12 گرم چربی و 270 کالری دارد.
طرز تهیه سالاد کینوا و اسفناج
سالاد کینوا و اسفناج جایگزین خوبی برای انواع برنج و پاستا است. این سالاد را می توانید حتی برای بچه ها نیز تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا و اسفناج
عنوان | میزان |
آب | 2 پیمانه |
عصاره مرغ | 1 قاشق چای خوری |
کینوا چند رنگ | 1 پیمانه |
اسفناج خرد شده | 2 پیمانه |
روغن بادام | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | 1 قاشق چای خوری |
پودر ریحان | 1 قاشق چای خوری |
سیر خرد شده | 1 قاشق چای خوری |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی خرد شده | 1 پیمانه |
پنیر فتا خرد شده | نصف پیمانه |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
مراحل تهیه سالاد کینوا و اسفناج
1. آب را در قابلمه ای بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. پس از جوش آمدن آب کینوآ را به آن اضافه کنیدو حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا دانه های کینوا خوب بپزند. پس از یک ربع کینواها و اسفناج را درون کاسه بریزید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
2. روغن بادام، روغن زیتون، سرکه، آویشن، ریحان، سیر و نمک را در ظرفی بریزید و مواد را با همزن دستی هم بزنید تا سسی یکدست داشته باشید.
3. گوجه فرنگی،نصف پنیر فتا و سس را به کینوا اضافه کنید. بقیه پنیر فتا و فلفل سیاه را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید. نوش جان!
هر وعده از این سالاد 10 گرم پروتئین، 35 گرم کربوهیدرات، 24 گرم چربی و 344 کالری دارد.
طرز تهیه سالاد کینوا با تن ماهی
شاید استفاده از تن ماهی به تنهایی برای شما سخت باشد. اما نگران نباشید. می توانید از تن ماهی در تهیه انواع غذا و سالاد، مانند سالاد فرانسوی، بهره ببرید. سالاد کینوا و تن ماهی از جمله غذاهایی است که حتی می تونید پس از تمرین های ورزشی آن را سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا با تن ماهی
عنوان | میزان |
تن ماهی فلفلی | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | نصف |
کینوا | نصف پیمانه |
کاهو فرانسوی | 50 گرم |
گوجه گیلاسی | 5 عدد |
هویج کوچک | 1 عدد |
لیمو ترش | 1 عدد |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مراحل تهیه سالاد کینوا با تن ماهی
1. در قابلمه ای کینوا را همراه با میزانی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از به جوش آمدن آب و پخته شدن کینواها گاز را خاموش کنید.
2. لیمو ترش، سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک و فلفل را با یکدیگر ترکیب کنید تا سسی یکدست داشته باشید.
3. کاهو را خرد و هویج را رنده کنید. تمام مواد از جمله تن ماهی، سس و سبزیجات خرد شده را با کینوا ترکیب کنید. سالاد شما آماده است. نوش جان!
طرز تهیه سالاد کینوا با لوبیا
سالاد کینوا را می توانید با لوبیا و کرفس تهیه کنید. این سالاد رژیمی است و می توانید در وعده های مختلف آن را سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا با لوبیا
عنوان | میزان |
کینوا | 200 گرم |
لوبیا قرمز پخته شده | 300 گرم |
پیازچه | 5 عدد |
فلفل سبز کوچک | 4 عدد |
گشنیز یا جعفری خرد شده | به میزان لازم |
لیمو ترش | 1 عدد |
کرفس خرد شده | به میزان لازم |
مراحل تهیه سالاد کینوا با لوبیا
1. لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید و بپزید. کینوا را همراه با میزانی آب بپزید.
2. پس از خنک شدن کینوا و لوبیا، کرفس خرد شده، فلفل سبز خرد شده، پیازچه خرد شده و گشنیز یا جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید. در نهایت نیز روغن زیتون، لیمو ترش و ادویه را به سالاد اضافه کنید. نوش جان!
طرز تهیه سالاد کینوا با نخود
نخود سرشار از مواد مغذی و از جمله مواد رژیمی است. ترکیب کینوا، نخود و گردو به کاهش وزن و بهبود عملکرد روده ها منجر می گردد.
مواد مورد احتیاج برای تهیه سالاد کینوا با نخود
عنوان | میزان |
کینوا | 1 پیمانه |
نخود آبگوشتی | نصف پیمانه |
کاهو | 6 پَر |
گوجه | 1 عدد |
کشمش | یک سوم پیمانه |
گردو | یک سوم پیمانه |
مراحل تهیه سالاد کینوا با نخود
1. نخود را از شب قبل خیس کنید. چندبار آب آن را عوض کنید. سپس نخود را بپزید.
2. در قابلمه ای دیگر کینوا را همراه با میزانی آب بریزید و آن را بپزید.
3. نخود، کینوای پخته، کاهو، گوجه فرنگی و … را با یکدیگر ترکیب نموده و پس از اضافه کردن میزانی نمک و آبلیمو آن را سرو کنید. نوش جان!
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ