4 نکته آسان و علمی برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا
به گزارش مجله آراد، هیچ چیزی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزای زمستانی نیست که به شما یادآوری کند زمستان قرار است فوق العاده ترین زمان سال باشد. خانه باید سرشار از شادی و آرامش باشد نه صدای سرفه و احساس گرفتگی بینی. با این وجود، ممکن است به راحتی مراقبت از خود را فراموش نموده و ناخواسته به سرماخوردگی مبتلا شوند.
به گزارش خبرنگاران به نقل از womansworld، در ادامه به راه هایی سریع، آسان و مبتنی بر علم برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از ابتلا به بیماری زمستانی می پردازیم:
1-صبحانه میل کنید
وافل، یک اسموتی یا قاشقی حاوی بلغور جودوسر میل کنید. هر وعده غذایی صبحگاهی که ترجیح می دهید را در صبحانه تان قرار دهید؛ چرا که مواد مغذی و کالری ارائه شده به وسیله صبحانه سیستم ایمنی بدن را در برابر عفونت های تنفسی از ابتدای روز مورد محافظت قرار می دهند. بنابراین، نویسندگان یک مقاله بریتانیایی مبتنی بر پژوهش می گویند روز های بیماری ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا در میان افرادی که روزانه صبحانه نمی خورند کم تر از افرادی است که به ندرت از صبحانه خوردن لذت می برند.
2-بینی خود را شستشو دهید
بر اساس یافته های دانشمندان سوئدی شستشوی بینی با آب نمک ابتلا به سرماخوردگی را در شما کاهش می دهد. هم چنین، شستشو باعث می گردد مخاط بینی رقیق شده و پاکسازی را آسان تر می سازد و میکروب های بیماری زا را از بین می برد. همان گونه که نانسی کلیماس ایمنولوژیست می گوید این استراتژی می تواند باعث محافظت از شما در برابر کووید گردد. ویروس برای تکثیر به سلول ها می چسبد و یکی از اولین نقاطی که این کار را انجام می دهد در بینی است.
او می گوید: شستشوی ناحیه ای که ویروس ها سعی می نمایند به آن بچسبند مانند شستن دست ها برای بافت های بینی عمل می نماید. توصیه او این است: از اسپری بینی سالین چهار بار در روز به خصوص پس از حضور در جمع بهره ببرید.
3-چای سبز بنوشید
بر اساس نتایج یک مطالعه مولکولی اجرا شده نوشیدن سه تا چهار فنجان چای سبز در روز خطر ابتلا به عفونت های ویروسی را کاهش می دهد. به علاوه، نتایج مطالعات اجرا شده در ژاپن نشان می دهد که افزایش مصرف چای سبز می تواند خطر ابتلا به کووید را کاهش دهد. چای سبز توانایی ویروس ها برای اتصال به سلول ها را متوقف می سازد. نکته ای برای مصرف چای سبز را مدنظر داشته باشید: کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. نتیجه مطالعه ای در دانشگاه پردو در ایالات متحده نشان داد که اسید ها و ویتامین ث موجود در آب میوه تجزیه اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) موجود در چای سبز را کاهش داده و اندازه ماندگاری آن ترکیب در بدن را افزایش می دهد.
4- ویتامین د را نباید فراموش کنید
ویتامین د ژن هایی را فعال می نماید که به گلبول سفید خون برای حمله به مهاجمان ویروسی یاری می نمایند. به همین دلیل است که دانشمندان دانشگاه بوستون می گویند اگر سطح ویتامین د را بالا نگه دارید 54 درصد کم تر محتمل است به کووید و سایر عفونت های ویروسی مبتلا شوید و برای یک راه سریع به منظور دسترسی به آن کلسیفدیول را امتحان کنید. در یک مطالعه اجرا شده در اسپانیا این شکل از ماده مغذی سطوح ویتامین د را سه برابر سریع تر از سایر اشکال افزایش داد.
منبع: فرارو