حمایت دولت از بخش خصوصی در کردستان ضروری است
به گزارش مجله آراد، به گزارش خبرنگاران، عبدالمحمد زاهدی بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح کشتارگاه صنعتی طیور ماهان که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در بیجار به بهره برداری رسید، به نقش مهم مدیریت صحیح در پروژه های تولیدی و صنعتی اشاره کرد و گفت: در اجرای درست یک پروژه و موفقیت آن علاوه بر سرمایه گذاری مدیریت درست و صحیح نقش مهم و اساسی را دارد.

وی افزود: نمونه شاخص این مهم کشتار گاه صنعتی طیورماهان است که در سال 92 کلنگ زنی شد و امروز شاهد افتتاح و به بهره برداری رساندن آن هستیم.
وی افزود: علی رغم کمبود منابع آبی و مسائل مالی موجود در شهرستان بیجار، بخش خصوصی در شهرستان بیجار فعال شده و به موفقیت های خوبی رسیده است.
وی ادامه داد:توجه به مزیت های نسبی و منطقه ای در کل کشور و اقلیم های متفاوت ظرفیت بسیار خوبی برای سرمایه گذاری از جمله گردشگری، کشاورزی و ... فراهم شده است.
زاهدی بر شناسایی ظرفیت های خوب شهرستان بیجار تاکید کرد و گفت: شهرستان بیجار قابلیت و پتانسیل های بسیار خوبی دارد که باید در راستای توسعه بیش از پیش آن و بالفعل رساندن قابلیت های شهرستان تلاش کرد.
استاندار کردستان افزود: طبق نظر کارشناسان جهاد کشاورزی بخش طیور از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است و یکی از راه های سریع افزایش بازدهی توسعه واحد های فعال و فعلی است که از صرف هزینه های مجدد زیر ساختی جلوگیری می کند.
وی از حمایت بخش خصوصی توسط دولت خبر داد و گفت: دولت قصد دارد از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت کند و مدیران دولتی نیز باید در راستای رفع مسائل سرمایه گذاران این بخش تلاش کنند و انگیزه ایجاد کار و سرمایه گذاری بیشتر بخش خصوصی را فراهم کنند.
لازم به ذکر است به طور هم زمان 13پروژه تولیدی بخش کشاورزی (شامل 11 پروژه آبیاری فشار قوی، کشتارگاه صنعتی طیور، افتتاح واحد تولیدی مرغ گوشتی هزار و 500 قطعه ای) به بهره برداری رسید.
منبع: خبرگزاری مهر