بسته بندی سس کچاپ قابل خوردن می گردد
به گزارش مجله آراد، به گزارش خبرنگاران به نقل از دیلی میل، طبق اطلاعات موجود انسان سالانه 300 میلیون تن زباله پلاستیکی فراوری می نماید که نیمی از آنها مربوط به محصولات یک بار مصرف هستند.
جهت دریافت مشاوره خدمات کاتالوگ دیجیتال از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.
به همین دلیل یک استارت آپ انگلیسی به نام نوتپلا (Notpla)بسته بندی حافظ محیط زیست برای سس کچاپ، خردل، سویا یا هر سس دیگری ابداع نموده است.
این بسته بندی اوهو(Ooho) نام دارد و از جلبک ساخته شده که زیست تجزیه پذیر با قابلیت تبدیل به کامپوست است و حتی می توان آن را خورد. جلبک هایی که در یک مزرعه در شمال فرانسه کشت می شوند، خشک و به پودر تبدیل می شوند. در مرحله بعد طی فرایندی مخصوص به ماده ای شفاف و لزج تبیدل می شوند که می توان مانند پلاستیک آن را قالب گیری کرد.
جلبک سریع تر از کاغذ یا نشاسته رشد می نماید و پرورش آن نیازمند آب یا زمین مخصوصی نیست.
این استارت آپ به طور آزمایشی با شرکت جاست ایت (اپلیکیشن ارسال غذا) همکاری می نماید تا از پاکت های اوهو برای بسته بندی کچاپ، سس باربیکیو و محصولات دیگر استفاده گردد.
منبع: خبرگزاری مهر