یک مسجد در کانادا به آتش کشیده شد
به گزارش مجله آراد، پلیس کانادا خاطرنشان کرد که شنبه شب یک مسجد در شهر پیتربورو ایالات انتاریو عامدانه به آتش کشیده شد و کوشش ها برای یافتن مظنونان احتمالی ادامه دارد.

جهت دریافت مشاوره سفر با تور کانادا با ما همراه باشید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از آسوشیتدپرس، پلیس کانادا اظهار داشت که یک مسجد در شهر پیتربورو در ایالت انتاریوعمدا به آتش کشیده است . پلیس اظهار داشت که همچنان در حال جستجوی انگیزه و مظنونان احتمالی است.
پلیس کانادا اظهار داشت که هنوز معین نیست که آیا آتش زدن این مسجد به حملات اتفاق افتاده در پاریس مرتبط است یا خیر.
این مسجد ساعت 23 شنبه شب به آتش کشیده شد، تنها نیم ساعت پیش از آن بود که حدود نیمی از اعضای انجمن دینی مسلمانان محلی این شهر در ساختمان مسجد حضور داشته و تولد یک نوزاد را جشن گرفته بودند.
سخنگوی این انجمن گفت که کسی در این حادثه آسیبی ندیده است اما ساختمان مسجد دیگر قابل استفاده نیست.
دریل بنت، شهردار پیتربورو نیز با انتشار بیانیه ای، این حادثه آتش سوزی عمدی را محکوم کرد.
وی در بیانیه خود گفت: حمله به مکان عبادت یک اقدام مذبوحانه است. مسجد السلام، که نام این محل عبادی است به معنای مسجد صلح است.
منبع: تسنیم