تاثیر چای سبز و آب انار در پیشگیری از ابتلا به کرونا

به گزارش مجله آراد، محققان در مطالعات آزمایشگاهی مشاهده کردند چای سبز و آب انار از عفونت کروناویروس در سلول ها پیشگیری می کند.

تاثیر چای سبز و آب انار در پیشگیری از ابتلا به کرونا

به گزارش مجله آراد از مجله آراد، به گفته تیم تحقیق، ویروس های تنفسی ابتدا نواحی بینی، دهان و گلو را آلوده می کنند و در آنجا تکثیر شده و باعث بروز علائم می شوند و حتی ممکن است به میزبان جدید هم منتقل شوند.

به گفته محققان، پیشگیری از عفونت اولیه یا کاهش بار ویروسی عفونت موجب تسکین علائم، پیشگیری از انتقال به مجاری تنفسی تحتانی یا انتقال به فرد دیگر می شود.

تیم تحقیق بدین منظور به بررسی تاثیر احتمالی محصولات گیاهی در جهت غیرفعال سازی ویروس کرونا و آنفلوآنزا برآمدند.

آن ها دریافتند آب انار و چای سبز دارای تاثیر ویروس کَشی در مقابله با هر دو ویروس است و شستشوی دهان و غرغره کردن این مایعات در دهان باعث کاهش بار ویروسی در دهان و در نتیجه کاهش انتقال ویروس می شود.

در این مطالعه آب شاه توت هم مورد بررسی قرار گرفت، اما هیچ نتیجه ای مشاهده نشد.

این مطالعه نشان داد که چای سبز و آب انار در زمان کشت با سلول در محیط آزمایشگاه توانستند ویروس های آنفلوانزا وکرونا را نابود کنند.

محققان این خاصیت را ناشی از pH اسیدی این عصاره های گیاهی می دانند که می توانند به طور مستقیم موجب غیرفعال شدن ویروس ها شوند.

همچنین وجود پلی فنول های نظیر کاتچین، تانن و فلاوونوئید هم می توانند بر پروتئین های ویروسی تاثیر گذارند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 22 آذر 1399 بروزرسانی: 22 آذر 1399 گردآورنده: aradbld.ir شناسه مطلب: 1436

به "تاثیر چای سبز و آب انار در پیشگیری از ابتلا به کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر چای سبز و آب انار در پیشگیری از ابتلا به کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید